Tellus kompisar
 
Varför har Cinnamon alltid tungan ute?

Det här är jag som är till vänster och till höger är min allra bästa kompis Cinnamon. Hon är en staffordshirebullterrier. Det är för att jag leker så mycket med henne som jag är en tuff kille. Ni ser ju hur farlig hon är på bilden till höger.

Ska man leka med en ”mördarhund” så måste man vara tuff ....

Cinnamon är 3 år och hon har alltid tungan utanför munnen.

Cinnamon har många namn, bl.a. kallas hon för rullamon , det är för att hon rätt som det är kastar sig ner på marken (det är inte så långt till marken för henne) och rullar runt som en liten fotboll. Appropå bollar – hon älskar bollar och när hon hittar en sån så kallar våra mattar henne för bollamon.

 

 

Puss på dig Ronya

Det här är min kompis Ronya. Hon är en dobermanvalp. Nu börjar hon bli stor, men vi har lika roligt när vi träffas. Det här kortet har hennes matte, Mia, tagit när vi jobbade ihop i köket på brukshundklubben. Det syns väl att Ronya och jag jobbade stenhårt? Behöver jag berätta att Ronya är min allra bästa kompis? Och visst är hon söt?

 

 

Idun, med tungan i luftenDaigoro

Här är min allra bästa kompis - Idun. Hon heter egentligen Idunvallens Frigg och är en springer spaniel. Hon är inte riktigt så galen som hon ser ut. Hon kan bara inte vara still. Så här ser hon ut när hon ska ut och blodspåra. Till höger om Idun sitter hennes bror Daigoro, tyvärr kommer jag inte att träffa honom så mycket mer eftersom han har fått en ny familj och flyttar snart.

 

 

Tindra.

Här är min alldeles nya bästa kompis, hon heter Tindra och vi jobbar på samma jobb.

Ja Tindras husse jobbar tillsammans med min husse och matte. Tindra är en blandras mellan Petit basset griffon vendeen och blue de gascogne.

Här är hon bara 9 veckor gammal.

 

 


Släng dig i väggen Cinnamon, jag har fått en ny bästa kompis
(Marion löper och luktar jättegott).